Wij maken gebruik van cookies.
Ons gevoel voor ondernemerschap, gezamenlijke kennis van het bedrijfsleven en onze liefde voor grillen komt samen in het concept van Burgers&Business. Als werknemers in het (internationale) bedrijfsleven en barbecueliefhebbers zijn we altijd op zoek naar manieren om onze kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Of het nu gaat om het oplossen van een business case of het bereiden van een overheerlijke maaltijd. Dat zorgt ervoor dat we altijd druk in de weer zijn, elkaar goed kunnen aanvullen en een energieke, enthousiaste houding aannemen.
Als workshopbegeleiders dragen we graag ons enthousiasme over op jouw collega’s of zakelijke relaties. We dagen hen uit om op een creatieve manier bestaande uitdagingen aan te gaan en staan te popelen om hen de fijne kneepjes van het barbecuevak te leren. Goed luisteren, observeren en meedenken vinden we daarbij belangrijk.
Tot slot weten we, dankzij onze ‘zachte G’ en bourgondische levenshouding, hoe we moeten genieten van lekker eten en goed drinken. We dragen gastvrijheid daarom hoog in het vaandel en zorgen er graag voor dat het jouw gezelschap aan niets ontbreekt.
Als grondlegger van dit nieuwe concept gelooft Alex Burgers in mogelijkheden, kansen en het leggen van verbindingen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Daarmee inspireert en motiveert hij anderen. Dit deed hij al jaren in diverse sales-, management- en coachingfuncties en past hij nu toe bij Burgers&Business.
Zijn passie voor barbecueën is een integraal onderdeel geworden van de workshops. De Kamado speelt hierin een belangrijke rol. Maar ook zijn gastvrijheid en gedrevenheid zijn belangrijke elementen in de brainstormsessies en workshops die Alex leidt. Hij stelt zich telkens ten doel om een unieke ervaring te bieden aan zijn gasten, een ontspannen sfeer te creëren en de verwachtingen te overtreffen.
Alex gelooft in het potentieel van anderen en helpt hen te groeien. Vergeet daarbij ook het belang van de component 'genieten' niet. Ook eten verbindt en maakt zelfs spannende of moeilijke onderwerpen bespreekbaar en toegankelijk. Het is natuurlijk lekker, stilt de honger en creëert een collectieve ervaring tijdens de sessies.
Maak kennis met Mark, een gedreven internationaal (zaken)reiziger met een passie voor outdoor cooking en barbecueën op een Kamado. Mark is mede-grondlegger van Burgers&Business. Tijdens de Covid-periode heeft hij, samen met Alex, vele kilometers aan lunch-wandelingen gemaakt en gebrainstormd over projecten waarin hij meerdere van zijn interesses en passies zou kunnen combineren. Zo is hij samen met Alex tot dit unieke concept gekomen.
Hij legt naast een boel creativiteit ook een stukje teamleiderschap en businessmanagement in het schaaltje. Mark kent zijn talen en weet mensen te verbinden door zijn enthousiasme en gedrevenheid om tot resultaten te komen.
Achter zijn ietwat serieuze houding schuilt een heuse outdoor barbecue-chef. Hij kleedt zijn workshops op een eigentijdse, leuke en ontspannen manier in. Het ontzorgen en meenemen van zijn gasten op de culinaire reis naar de perfecte burger staat bij Mark centraal.
Wil je een workshop aanvragen of heb je nog brandende vragen? Neem dan contact met ons op.
Adresgegevens:
Dorpstraat 100
6122 CC Buchten
Nederland
E-mailadres:
info@burgersandbusiness.nl
KVK nummer:
90872215
BTW nummer:
NL004848763B51