Wij maken gebruik van cookies.
In onze recentelijk gerenoveerde ruimte waan je je op neutraal terrein. De landelijke stijl van de monumentale boerderij en de moderne afwerking zorgen samen voor een inspirerende omgeving: een plek waar je je gedachten de vrije loop kunt laten en waar je kunt zeggen wat je denkt. Het is een plek waar gastronomie en ondernemerschap samenkomen. Het keukenblok is voorzien van de nieuwste apparatuur en keukengereedschappen. Daarnaast zijn alle gebruikelijke vergaderfaciliteiten aanwezig. Uiteindelijk dienen ze hetzelfde doel: het beste resultaat op het bord krijgen.
Tijdens het Build-a-Burger Programma ga je culinair aan de slag met je team. Net als in het bedrijfsleven, zijn er ook bij dit gastronomische project meerdere rollen te verdelen en is het belangrijk dat ieder zijn eigen kwaliteiten op een constructieve manier benut. Een goede afstemming tussen de teams en een goede balans tussen alle ingrediënten zijn essentieel voor een smakelijk eindresultaat. Daarom is het Build-a-Burger Programma onder leiding van onze barbecue-experts bij uitstek geschikt als teambuilding-activiteit: goed voor het team en goed voor je smaakpapillen!
Ideaal als: Teambuilding-activiteit of teamuitje
Geschikt voor: Zakelijke gezelschappen van 10 tot 16 personen
Inclusief: Twee burgers per persoon, (fris)drank, begeleiding van onze barbecue-experts
Laten we eerlijk zijn: elk bedrijf kent haar eigen uitdagingen. Of het nou gaat over communicatie, samenwerking of kennis(overdracht): er is altijd ruimte voor verbetering. Tijdens de brainstorm workshop is het team zelf aan zet. Zij bepalen namelijk naar welke concrete uitdagingen de aandacht gaat tijdens de workshop. Zo dragen teamleden proactief bij aan het optimaliseren van belangrijke bedrijfsprocessen en worden de uiteindelijke oplossingen intern breder gedragen.
Ideaal als: Inspiratiesessie
Geschikt voor: Zakelijke gezelschappen van 10 tot 16 personen
Inclusief: Fingerfood tijdens de workshop, (fris)drank, brainstorm-opdrachten, professionele begeleiding
Wagyu is een zeer exclusief Japans runderras dat uitermate smakelijk vlees voortbrengt. Enerzijds komt dat door de diervriendelijke behandeling in de fokkerij. Sommigen beweren zelfs dat de runderen regelmatig worden gemasseerd, wijn of bier drinken en luisteren naar klassieke muziek. Anderzijds is het een bijzondere vleessoort die zich uitstekend laat bereiden voor exclusieve gerechten. Op de eerste donderdag van de maand organiseren we een culinaire workshop waarbij je de fijne technieken leert waarmee je een Wagyu-burger optimaal kunt bereiden.
Ideaal als: Culinaire masterclass
Geschikt voor: Zowel particulieren als zakelijke gezelschappen (max. 16 personen)
Inclusief: Botermalse Wagyu-burger, (fris)drank, uitbreidbaar met arrangementen
Wil je een workshop aanvragen of heb je nog brandende vragen? Neem dan contact met ons op.
Adresgegevens:
Dorpstraat 100
6122 CC Buchten
Nederland
E-mailadres:
info@burgersandbusiness.nl
KVK nummer:
90872215
BTW nummer:
NL004848763B51